De Natuurtuin

Hier verkopen we planten, bomen en andere produkten voor natuurtuinen. In ons assortiment hebben we een combinatie van bamboe, bomen, heemplanten, kruiden, zaden, bollen, inlands tuinhout, tuinmeubelen, vogelhuisjes etc.

Over de Natuurtuin

Over de Natuurtuin

Wat begonnen is als een kleine familie kwekerij voor de ontwikkeling en uitbreiding van onze natuurtuin, heeft zicht verder ontwikkeld tot verkooptuin met een breed assortiment produkten van en voor natuurtuin liefhebbers.

Ons assortiment

Ons assortiment

Ons online assortiment bestaat momenteel uitsluitend uit verschillende soorten bamboe. We zijn druk bezig het assortiment uit te breiden.  We werken aan een compleet assortiment voor de natuurtuin liefhebber. Hierbij moet je denken aan bomen, heemplanten, kruiden, zaden, inlands tuinhout, tuinmeubelen, vogelhuizjes etc. Dit voorjaar staat een belangrijkste deel hiervan op de website.

De natuurtuin

De natuurtuin

Een tuin is een eigen plekje in de natuur. Een rustpunt voor de dagelijkse stress. Een plek waar we er aan herinnert worden dat mensen onderdeel zijn van het natuurlijke systeem. Een plek om van te genieten en dingen buiten te doen.

De Natuurtuin

Buddezand 6
7384 CA Wilp

De Natuurtuin is eenvoudig te bereiken vanuit Deventer of
vanaf de A1. Volg de Wilpsedijk en ga vanaf daar de Voordersteeg op.
Het Buddezand is de eerste straat rechts.

Contact

E-mail: info@ecolandgoed.eu
Telefoon: 06 163 338 43

Klik hier voor een uitgebreide routebeschrijving

De Natuurtuin