Over Latembre

Over Latembre

Massagepraktijk Latembre is opgericht door Hester Buwalda. Met ontspanning, rust, contact en natuur als uitgangspunten.

Het woord Latembre staat voor de trilling die ik op gang breng met mijn massages. De trilling die ervoor zorgt dat je spieren zich optimaal kunnen ontspannen. Dit bevordert de bloedsomloop, wat op zichzelf weer een scala aan gezondheidsbevorderende reacties geeft. Een verbeterde bloedsomloop zorgt namelijk onder andere voor een lagere bloeddruk, een snellere afvoer van afvalstoffen en een betere doorstroming van energie en zuurstof.

Al sinds ik me kan herinneren vind ik het fijn om mensen te masseren. En natuurlijk vind ik het heerlijk om zelf te worden gemasseerd. Ik was hier al een tijd mee bezig toen ik op een gegeven moment een volkomen ontspannende hotstonemassage ontving. Dit was voor mij aanleiding om professioneel met massages aan de slag te gaan. Al snel vond ik een geschikte opleiding die ik met goed gevolg heb afgerond. Het was tijd voor mijn eigen massagepraktijk Latembre.

Latembre is gevestigd op een bijzonder mooie locatie in het midden van Ecolandgoed de Bruïne. De praktijk staat aan de rand van een weelderige kruiden-, bloemen- en groententuin. In de zomer kun je daar na de massage even lekker bijkomen met een kop thee of water. In de winter wordt de ruimte extra verwarmd door een aangenaam knapperende houtkachel.