Massages

Massages

De massages die ik geef zorgen voor optimale ontspanning. Alle spieren in het lichaam ervaren totale rust en ook gedachten en zorgen verdwijnen even helemaal naar de achtergrond. 

In het dagelijks leven belasten we ons lichaam op allerlei manieren. Daardoor ontstaan er blokkades in de doorstroming van het lichaam. Vaak staan we er niet bij stil en gaan we ongemerkt te lang door met belasten. Hierdoor krijgen het lichaam en de spieren geen kans om rustig te herstellen.

Een massage helpt om de balans in je lichaam terug te vinden. Het wordt gegeven in een reeks bewegingen die bestaat uit wrijven, duwen, kneden en strijken. Mijn handen duwen en glijden over de huid en oefenen daarmee druk uit op de onderliggende spieren. Deze bewegingen kunnen rustgevend, maar ook stimulerend werken. Ze verhogen onder meer de doorbloeding van het weefsel, verbeteren de stofwisseling in de cellen, en helpen verkrampte spieren te ontspannen.
Door de verbeterde bloedsomloop gaat er meer zuurstof naar de verschillende lichaamscellen en de hersenen. Dit helpt je om helderder te denken. Je concentratie wordt beter, En bij slaapproblemen zorgt een regelmatige massage voor de ontspanning die je  nodig hebt om lekker te kunnen slapen en 's morgens weer vol energie op te staan. 
Daarnaast wordt je huid goed verzorgd. De natuurlijke olie die ik gebruik maakt je huid soepeler en dode huidcellen worden verwijderd door de wrijving. Hierdoor voelt je huid na de massage gladder aan en zal er mooier uit komen te zien.

Dit alles samen helpt het lichaam en de geest om zichzelf te herstellen. 

In massagepraktijk Latembre geef ik hotstonemassages en ontspanningsmassages. Wellicht ten overvloede: ik geef niet-erotische massages!!!