De Natuurtuin

Here we sell plants and trees that feel comfortable in a natural garden. We offer a combination of bamboo, herbs, native wild plants, exotic plants, seeds, local wood etc.

Over de Natuurtuin

Over de Natuurtuin

Wat begonnen is als een kleine familie kwekerij voor de ontwikkeling en uitbreiding van onze natuurtuin, heeft zicht verder ontwikkeld tot verkooptuin met een breed assortiment produkten van en voor natuurtuin liefhebbers.

Ons assortiment

Ons assortiment

Ons online assortiment bestaat momenteel uitsluitend uit verschillende soorten bamboe. We zijn druk bezig het assortiment uit te breiden.  We werken aan een compleet assortiment voor de natuurtuin liefhebber. Hierbij moet je denken aan bomen, heemplanten, kruiden, zaden, inlands tuinhout, tuinmeubelen, vogelhuizjes etc. Dit voorjaar staat een belangrijkste deel hiervan op de website.

De natuurtuin

De natuurtuin

Een tuin is een eigen plekje in de natuur. Een rustpunt voor de dagelijkse stress. Een plek waar we er aan herinnert worden dat mensen onderdeel zijn van het natuurlijke systeem. Een plek om van te genieten en dingen buiten te doen.

De Natuurtuin

Buddezand 6
7384 CA Wilp
The Netherlands

De Natuurtuin is easily accessible from the city of Deventer or
the A1 highway. Follow the Wilpsedijk and go from there on the Voordersteeg.
The Buddezand is the first right.

Contact

Email: info@ecolandgoed.eu
Phone: 0031 (0)616333843

Click here for a detailed route

De Natuurtuin