Ecostay de Parelduiker

Ecostay de Parelduiker

Ecostay de Parelduiker bestaat uit een ruime woonkamer met een grote keuken en een staapkamer met douche. Het appartement aan de zuidkant van de ark heeft een eigen ingang met wc en een terras waarvandaan je uitkijkt over het meer.

De Parelduiker is een volledig zelfstandig deel van een grote woonark. Een eigen plek op het water. 

Vanuit de hal kom je in de gezellig ingerichte woonkamer. Naast alle basisvoorzieningen is er een smarttelevisie, wifi en een gezellige houtkachel aanwezig. Verder staat er een ruim assortiment aan boeken en spelletjes in de kast voor regenachtige dagen. Aansluitend aan de woonkamer is een grote keuken met eettafel zodat er maaltijden kunnen worden bereid. Hier zijn onder meer een koelkast met vriezer, een vierpits gasfornhuis, een oven, een waterkoker, een koffiezetapparaat en een vaatwasseraan wezig. En natuurlijk zijn er pannen, borden, kopjes enzovoorts.

In de slaapkamer staat een groot tweepersoonsbed. Aansluitend aan deze kamer is er een douche en toilet. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

De Parelduiker is geschikt van twee tot zes personen. Naast het tweepersoons bed in de slaapkamer is er een comfortabele tweezitsbank in de woonkamer die kan worden uitgetrokken tot tweepersoonsbed waardoor er ruimte is voor vier personen.  Als je dan nog gebruik maakt van de twee 1 persrsoons slaapbanken in de woonkamer kan je met 6 personen overnachten. Ook de keuken, het terras e.d. zijn ingericht voor 6 personen.

Op dagen met weinig wind kun je lekker buiten in de zon zitten op het terras met uitzicht op het water. Er zijn terrasstoelen en een tafel aanwezig om hier optimaal te kunnen genieten op een warme dag.

» Prijzen en beschikbaarheid