Ecostay de IJsvogel

Ecostay de IJsvogel

Ecostay de IJsvogel bestaat uit een woonkamer met kleine keuken en een slaapkamer met toilet en douche. Buiten is een houten terras waar je uitkijkt over het meer en het middeleeuwse centrum van Kampen.

De IJsvogel heeft een eigen ingang en is een volledig zelfstandig deel van een grote woonark. Echt een eigen plekje op het water. 

Vanuit de hal kom je in de gezellig ingerichte woonkamer. Naast alle basisvoorzieningen is er een televisie met dvd-speler en een wifi internetverbinding aanwezig. Verder staat er een ruim assortiment aan boeken, dvd’s en spelletjes in de kast voor regenachtige dagen. In de woonkamer is een kleine keuken zodat er maaltijden kunnen worden bereid. Hier zijn onder meer een koelkast, een tweepits kookplaat, een oven, een waterkoker en een koffiezetapparaat aanwezig. En natuurlijk zijn er pannen, borden, kopjes enzovoorts.

In de slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Aansluitend aan deze kamer is er een toilet en een douche. Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig.

In principe is de IJsvogel bedoeld voor twee personen. Maar de comfortabele tweezitsbank in de woonkamer kan worden uitgetrokken tot tweepersoonsbed waardoor er ruimte is voor vier personen. 

Op dagen met weinig wind kun je lekker buiten in de zon zitten op het houten terras met uitzicht op het water en de oude Hanzestad Kampen. Er zijn terrasstoelen en een tafel en een parasol aanwezig om hier optimaal te kunnen genieten op een warme dag. Je ziet de schepen voorbij varen op de rivier de IJssel en 's avonds kun je vanaf het terras de zon achter de stad zien wegzakken.

» Prijzen en beschikbaarheid